JPMorgan roept Square’s $50M Bitcoin-investering ‚Strong Vote of Confidence‘ op voor de Cryptocurrency.

Kategorien: Aktien

NEW YORK, NY – AUGUST 12: Een man staat buiten het hoofdkantoor van JP Morgan Chase op 12 augustus 2014 in New York City. De Amerikaanse banken kondigden een winst van meer dan 40 miljard dollar in het tweede kwartaal aan, met sterke tekenen van een herstellende economie. (Foto door Andrew Burton/Getty Images)
Het hoofdkantoor van JP Morgan Chase (Getty Images)
Kevin Reynolds

JPMorgan roept Square’s $50M Bitcoin-investering ‚Strong Vote of Confidence‘ op voor de Cryptocurrency.
De onlangs aangekondigde $50 miljoen investering van Square in bitcoin (BTC) is een ,,sterke motie van vertrouwen voor de toekomst van Bitcoin Era“ en een signaal het betalingsbedrijf ziet ,,heel wat potentieel“ voor de cryptocurrency als activa, analisten JPMorgan bovengenoemd in een rapport dat Dinsdag wordt gedateerd.

Terwijl Square’s $50 miljoen investering verbleekt naast MicroStrategy’s recente $425 miljoen lading van de cryptocurrency, schreven JPMorgan’s wereldwijde marktstrategen dat Square waarschijnlijk meer aankopen zal doen.

Andere betalingsbedrijven zullen waarschijnlijk ook in de voetsporen van Square treden of dreigen uit een groeiend segment te worden gesloten, zo schreven de JPMorgan-analisten.
Millennials hebben Square’s Cash App gebruikt om BTC te kopen, merkten de onderzoekers op, en die vraag, samen met de aankopen van Microstrategy, wijzen op Q3’s bitcoin vraag die het aanbod op een groter niveau dan Q2’s overtrof.

Terwijl het nota nemen van dat de optiescontracten aan BTC zijn toegenomen, wegens hoe de institutionele clià „nten verkiezen om gevestigde uitwisselingen zoals CME te behandelen, zeiden de strategen JPMorgan het waarschijnlijke kleinhandelsverkeer de schommeling in opties drijft.

Terwijl de investering van het Vierkant een sterke motie van vertrouwen op lange termijn is, aangezien de selloff van September in BTC slechts gedeeltelijk verlichtte wat het team JPMorgan als overbought voorwaarden beschreef die tijdens recent Juli/begin Augustus worden gecreà „erd, kon een overhang van netto lange posities tot een tegenwind voor de prijs van BTC op korte termijn leiden, zeiden de analisten.

«
»