Blockchain Bites: Buterins indsats, Googles Bitcoin-søgninger, Square’s travle BTC-forretning

Kategorien: Bitcoin

Cash App genererede over 1 mia. $ I bitcoin-indtægter til Square i 3. kvartal. Vitalik Buterin sendte 3.200 ETH til Ethereum 2.0s indskudskontrakt.

Google-søgedata viser lidt „FOMO“ midt i det nuværende markedskørsel

Cash App, Square’s mobile betalingstjeneste (styret af Twitter CEO Jack Dorsey), genererede 1,63 mia. $ I bitcoinindtægter og 32 mio. $ I Bitcoin (BTC, + 3,55%) bruttoresultat for Square i 3. kvartal 2020 ifølge til selskabets 3. kvartals investorbrev. Dette er 11 gange mere i bitcoin-indtægter end Q2’s $ 875 millioner, da Square tjente $ 17 millioner på at sælge bitcoin. Stadig har Square’s bitcoin-forretning relativt tæmmet fortjeneste for en pengeservicevirksomhed med fortjenstmargener genert på 2%. I et indtjeningsopkald sagde Dorsey, „Vi tror [bitcoin] vil være internetets oprindelige valuta og hjælpe folk med at trives rundt omkring i verden og økonomien.“

Buterins stift Ethereum

grundlægger Vitalik Buterin har sendt 3.200 ether til en værdi af omkring 1,4 millioner dollars til Ethereum 2.0s nystartede indskudskontrakt. Ethereum 2.0 gør fremskridt med sin overgang til bevis for indsats, som vil gå videre til næste beredskabsfase, når 524.288 ether er sat i kontrakten. Indskudskontrakten rummer nu 38.693 ether til en værdi af omkring $ 17 millioner. Industripublikation TrustedNodes rapporterer, at Buterins “VB2” -adresse sendte 100 transaktioner i alt.

Sydkoreas Financial Services Commission (FSC) søger juridiske ændringer, der gør det obligatorisk for virtuelle aktivtjenesteudbydere (VASP’er) – generelt betyder depotmænd, tegnebogudbydere eller mæglere – i landet at rapportere navnene på deres kunder . Ændringen er en del af en større fejning, der påvirker de fleste pengeydelser (fra gavekort til elektronisk registrerede lagre) for at hjælpe med at beskytte mod hvidvaskning af penge. Hvis de er godkendt, skal VASP’er bruge reelle navnekonti i deres økonomiske transaktioner med kunder og implementere andre datasikkerhedsforanstaltninger. Reglerne er tilpasset FATFs „rejsestyres“ anbefalinger.

Identitet

Flere spanske virksomheder, herunder Banco Santander, har samlet sig for at udvikle et ”selvstyret” digitalt identitetssystem ved hjælp af blockchain-teknologi. Organisationen, Dalion, sagde, at den „sikre og pålidelige“ ID-platform kunne bruges i biludlejning, forsikrings- og låneansøgninger og tilmeldinger hos udbydere. Designet til at give brugerne kontrol over personlige oplysninger, strømliner det også „kedelig“ formularudfyldning ved automatisk at levere de validerede data, der kræves af den anmodende enhed. Brug af Quorum blockchain, sagde gruppen, vil sikre, at data ikke er blevet ændret. Systemet kunne udrulles i maj 2021.

«
»