Bitcoin prijs raakt $9.8K als zoektocht om futures gat te vullen ziet 6-week lows

Kategorien: Bitcoin

Te midden van de aanhoudende sterkte in de Amerikaanse dollar, wint Bitcoin aan kracht, waardoor de BTC/USD op zijn laagste stand staat sinds eind juli.

Bitcoin (BTC) bereikte een nieuw dieptepunt op 7 september, toen de grootste cryptocurrency terugkeerde naar de $9.800.

De de prijsbodem van de analistenogen BTC bij toekomsthiaat

De gegevens van Coin360 en Cointelegraph Markten toonden meer problemen voor BTC/USD op Maandag, met het paar dat $9.880 raakt – zijn laagste sinds 26 Juli.

Na gemengde prestaties tijdens het weekend, keek $10.000 meer en meer beverig als steun, iets dat de analisten waarschuwen zou kunnen op korte termijn centraal zijn.

Besprekend de huidige markt, zei de analist Michaël van de Poppe van de Markten van Cointelegraph dat de vooruitzichten op twee hiaten in de toekomstmarkten van de Bitcoin van de Groep van CME scharnieren.

Zoals Cointelegraph rapporteerde, liggen de twee gaps op $9.700 en $10.600. Van de Poppe heeft twee waarschijnlijke scenario’s voor prijsactie geschetst, en de vraag is welk gat Bitcoin als eerste zal opvullen. Het niveau van de perstijd lag op $9.950.

„Kon het $10.000 niveau niet echt vasthouden (of het zit eronder). Het tweede scenario zou het dichten van het CME-gat zijn, waarna het dichten van het bovenste CME-gat het volgende is“, tweette hij.

„9.600-9.800 dollar zou voorlopig het laagste niveau kunnen zijn.“

Het tweede scenario houdt een breuk naar boven in in de richting van $11.000, gevolgd door een hertest van de niveaus rond het onderste CME-gat.

DXY blijft klimmen in klap naar BTC…

De beren hadden vorige week de overhand gekregen, met 12.000 dollar die snel plaats maakten voor 15% verlies omdat de macroveranderingen hun tol eisten.

De kracht van de Amerikaanse dollar-index (DXY), die begon naarmate de week vorderde, ging verder op maandag, toen hij 93,1 sloeg.

Elke invloed van de Wall Street aandelenmarkten zal alleen op dinsdag voelbaar zijn, omdat de Dag van de Arbeid een pauze in de handel ziet.

 

«
»