Bitcoin Cash (BCH) trækker sig tilbage under Fib-niveauet på 61.80%

Kategorien: Deutsche Bank, masserne

Bitcoin Cash, en af de 5 største kryptoer på det globale marked, handler under $ 250 til $ 216,56 med en bearish crossover mod den amerikanske dollar. Imidlertid har BCH-mønten forkælet ud af Bitcoin en forstærket brugssag. I denne henseende accepteres BCH nu let i to nye butikker, der inkluderer en slagterbutik og markedsbutik i Venezuela.

Bitcoin Cash er den største krypto

Bitcoin er den førende kryptokurrency og et gennembrud for digitalisering, men Bitcoin Cash er den største krypto, og derfor skal mønten for en endnu større interesse for investorerne i det kommende år nødvendigvis planlægge sin overgang til en DeFi-platform, som er den timens behov.

Bitcoins opgraderede version er Bitcoin Cash, som masserne tror på, og vil sandsynligvis få massiv adoption i de kommende år. Bitcoin Cash har en forstærket placering og ligger over årets mest vindende altcoins. Prisbevægelsen på BCH-mønten er imidlertid ikke gunstig nok i øjeblikket på grund af manglende trækkraft mod greenbacken.

Bitcoin kontantprisanalyse

I dag, på pressetiden, handlede Bitcoin Cash til $ 216,56 med en negativ stemning over for den amerikanske dollar under det fibre-niveau på 61.80%. Efter en kort candlewick-stigning over $ 300 til $ 336 ved starten af ​​den foregående måned, har BCH / USD nu mistet omkring 35% på omkring to måneder.

Med dette bryder prisudviklingen allerede det nedre bånd på grund af tilbagetrækning af priser, og ved siden af ​​ses båndene gradvis klemme, men alligevel er det langt fra at ramme ekstremiteterne. Efter at have trukket et YTD-lavpunkt på $ 131 tidligere i år i marts, styrkede det Bitcoin så højt som $ 336 i den foregående måned efter en 4-måneders konsolidering med en flad trend under 61.80% fibniveau.

Imidlertid er BCH-mønten endnu ikke til at gendanne den tabte højde, den ramte ved årets begyndelse mod den amerikanske dollar, da den ansporede så højt som $ 47, men stod dog over for en afvisning over $ 500. I denne henseende viser MACD-diagrammet et skæringspunkt mellem MACD-linjen og signallinien på grund af en flad bevægelse af BCH / USD. RSI for Bitcoin Cash er markeret med 40,16 med en stærk tilbøjelighed til supportområdet.

«
»